人文社会学部 国際キャリア学科 -最新情報-

エンボディ(Patrick Enbody)先生 研究室

Hello, my name is Patrick Enbody. I’m from San Diego, California. I am a full-time teacher in the Global Studies Department at Shitennoji University.  We have teachers from the U.S.A., Australia, and the U.K., so our students are able to experience a wide variety of English accents of native-English speakers from around the world.

We provide excellent courses for reading, writing, listening and speaking. Our department also provides useful guidance for students preparing for their overseas study experience.

So, if you want to become proficient in English and are interested in learning about other cultures, you will find the Department of Global Studies perfect for you. I hope to see you in our classes.

★国際キャリア学科の学びはコチラ