人文社会学部 国際キャリア学科 -最新情報-

国際キャリア学科 Melbourne出身のKerrigan先生

01kokusai_261202Hello,

My name is Robert Kerrigan and I am one of the full-time native-speaking English lecturers in the Global Studies Department at Shitennoji University. I’m from Melbourne, Australia, and I have been teaching at Shitennoji University for two years.

I teach the Basic Communication classes. In these classes, you practice all the four skills of listening, reading, speaking, and writing. These classes are for first and second year students.

When you become a third and fourth year student, you can take the Advanced Communication courses, which will help you with essay writing, business English, speech skills, or interview skills. I hope many of you take these courses.

Are you interested in English? Do you want to improve your English skills in speaking, listening, writing, and reading?
Do you want opportunities to speak with native speakers of English on campus, in class, or through studying abroad? If your answer is yes to all or any of these questions, then you should come and study with us. Our courses here will not only give you opportunities to improve your English, but also give you interesting challenges and fun experiences. Come join us here at Shitennoji.

I’m looking forward to teaching you!